Rólunk

Bemutatkozunk

Több, mint 40 éve már, hogy az acélt és a vasat bőrre cseréltem. Egyetemi tanulmányaim mellett kezdtem el dolgozni ezzel a nemes anyaggal. Hagyományos kézműves technológiák használatát sajátítottam el, s hosszú évek alatt folyamatosan finomítottam ezen ismereteimet, majd kombináltam azt a funkció-alapú tudásommal, valamint a legkorszerűbb anyagok alkalmazásával. Az innovációt és az időtlen tervezést szem előtt tartva ma is manufakturális módszerekkel dolgozom, családi vállalkozás formájában.

A célom volt, - és az még ma is - hogy a termékeim hosszú élettartamúak és stílusosak legyenek, hogy viselője a divattrendektől függetlenül, bármikor hordhassa a táskáimat. Ennek érdekében a divat letisztult formáit keresem, mellőzve a túlzásokat. Az eredmény a használhatóság és a forma kompromisszuma.

Saját márkámat 1997-ben hoztam létre, GION néven.

Marton Péter

Szaktudás

Minden egyes termékünket szakértői odafigyeléssel, kézzel készítjük magyarországi műhelyünkben, annak érdekében, hogy azok mindig megfeleljenek az évtizedek alatt kialakított minőségnek. A mesteri szinten alkalmazott kézműves technikát mérnöki tudással és a modern anyagok használatával kombináltuk, mely minőséget és hosszú élettartamot biztosít.

A gyártást limitáljuk, hogy fenntartsuk a magas minőséget és bíztosítsunk arról, hogy egy saját, egyedi darab tulajdonosa lehetsz.

Bemutatóterem

Rózsakert Bevásárlóközpont
1026 Budapest,
Gábor Áron utca 74.

+36 1 391 5895

facebook

és légy részese mindennapjainknak!

Hírlevél

Iratkozz fel és értesülj elsőként a legfrissebb hírekrő!
Minden jog fenntartva   |   GY.I.K.   |   Adatvédelem